Connect with us

Marketing

Mangools brengt alle SEO-tools onder op Mangools.com

Gepubliceerd

op

Mangools brengt alle SEO-tools die ze hebben uitgebracht onder op Mangools.com, zo maakte het bedrijf vandaag bekend. Hierdoor hoeven gebruikers niet meer te wisselen tussen diverse domeinnamen om gebruik te maken van de verschillende tools.

KWFinder, LinkMiner en meer nu naar Mangools.com

In 2014 lanceert oprichter Peter Hrbáčik zijn eerste tool KWFinder, dat in 2016 wordt gevolgd door SEPRChecker. In de jaren daarna volgen SERPWatcher, LinkMiner, en uiteindelijk SiteProfiler. Voor iedere tool is een eigen .com-website, waarbij gebruikers eenmaal ingelogd in de ene tool wel gemakkelijk kunnen wisselen naar de andere tool.

Makkelijker wisselen

Hoewel op de verschillende websites al gewisseld kon worden naar de andere tools door tabs bovenin de websites, bracht die actie de gebruiker wel steeds naar een andere website. Er is een overeenkomst met Coolblue, dat in 2018 alle verschillende webshops onder één dak bracht. Daarnaast wordt het gebruiken van de verschillende tools van Mangools hiermee gebruiksvriendelijker en kan Mangools beter worden vergeleken met vergelijkbare partijen als SE Ranking, Moz, Semrush en Ahrefs.

Tools vielen al onder één abonnement

Hoewel er dus verschillende tools met elk hun eigen domeinnaam en website waren, waren er geen losse abonnementen per tool. Er was al die tijd al één abonnement voor alle tools* en voor wie bijvoorbeeld alleen KWFinder gebruikt, is dat nog altijd een heel schappelijk abonnementstarief.

Meer gebruik van andere tools?

Door die verschillende domeinen kan het zijn dat je als gebruiker niet alle tools gebruikte. Uit eigen ervaring weet ik dat KWFinder als eerste tool en daarmee ook een soort hoofdtool al gauw 80% of meer gebruikt wordt en de rest dus in de vergetelheid raakt. Mogelijk zorgt deze nieuwe opzet voor meer gebruik van de andere tools, zoals SiteProfiler en LinkMiner.

*We maken een enkele keer gebruik van affiliate links om onze platformen te bekostigen, zoals bij deze link. Het kost jou niks extra en jij maakt onze berichtgeving mogelijk als je via onze link een abonnement afneemt.

POPULAIR

Zakenweek is een uitgave van Media van Morgen | Auteursrecht behoort bij de oorspronkelijke auteurs of vermelde auteur | Bezoek ook zakenweek.nl