Connect with us

Nieuws

WebinarGeek opent kantoor in New York

Gepubliceerd

op

Het Nederlandse webinarplatform WebinarGeek groeit internationaal en heeft een kantoor in New York City geopend om die internationale groei te kunnen uitbouwen. Sinds juli 2022 is WebinarGeek te vinden in het bekende Rockefeller Center in de Amerikaanse metropool.

Betere klantervaring voor Noord-Amerikaanse klanten

Door de groei van de wereldwijde webinarmarkt en de groeiende vraag naar gebruiksvriendelijke webinarsoftware, groeide WebinarGeek ook enorm. Daarbij bleek ook flinke potentie te zitten in de Noord-Amerikaanse markt, wat leidde tot het openen van een kantoor in New York City.

“We hebben een kantoor geopend in NYC omdat ik sterk geloof in lokale aanwezigheid in een snelgroeiende markt. Om meer te weten te komen over onze prospects, klanten en hun specifieke behoeften om de juiste propositie te vinden in de Verenigde Staten,” zegt Remco Treuren, CEO bij WebinarGeek. “Het schept ook een vertrouwensband. En nog iets heel belangrijks, het zal ons helpen om een andere tijdzones te voorzien van onze prijswinnende support.”

Zonder venture capital-investering

WebinarGeek heeft deze uitbreiding naar Amerika geheel op eigen kracht -lees: met eigen financiering- voor elkaar gekregen. Er is geen venture capital voor aangetrokken. Dit leverde WebinarGeek een prijs op voor de Beste intrede in de VS. Het ondertekenen van het huurcontract viel samen met het verwelkomen van de eerste 100 Amerikaanse klanten voor WebinarGeek, dat dus flink in de lift zit en die Amerikaanse klanten direct in hun tijdzone(s) kan ondersteunen vanuit het nieuwe kantoor.

Kantoor in Rockefeller Center

Het kantoor in Rockefeller Center, waar WebinarGeek sinds juli 2022 te vinden is, maakt deel uit van de flexibele werkruimtes van Studio by Tishman Speyer. Hiermee zit WebinarGeek in het hartje van The Big Apple, namelijk in Manhattan.

Meer over de opening van het kantoor in NYC vind je bij WebinarGeek zelf.

POPULAIR

Zakenweek is een uitgave van Media van Morgen | Auteursrecht behoort bij de oorspronkelijke auteurs of vermelde auteur | Bezoek ook zakenweek.nl